MY STORY Jag har jobbat med människor i hela mitt vuxna liv.

Kanske låter det märkligt när jag säger att mina 18 år inom frisöryrket och skönhetsbranschen (de senare åren som ägare, grundare och Senior Director Stylist med hela värden som arbetsplats) står för något som, för mig, är allt annat än ytligt. Att varsamt förstå vad en person som tillfälligt lägger all sin sårbarhet och tillit till dig behöver och önskar sig, kräver ett stort mått av finkänslighet och respekt. Och viktigast av allt är kanske insikten om att det aldrig har handlat om mig, det handlar alltid till hundra procent om dig! Om dig som kund och om dig som människa. Om dina förutsättningar, rädslor och styrkor. Min uppgift är och har alltid varit att förvalta detta så vördnadsfullt och effektfullt som möjligt. Alltid med samma tydliga mål; att nå din fulla potential.

I tio fall av tio är det när jag fullt ut lyckas spegla mina kunders inre som det blir som allra vackrast.
Efter 11 år som ledare, 8 år som chef, 5 år för egen salong och ledare för ett stort och starkt team med allt vad det innebär bestämde jag mig för att ta min ambition och förmåga att spegla och vägleda andra människor inifrån och ut till en ny nivå. Idag arbetar jag som diplomerad coach, med min ICF godkända utbildning från Leapfrog AB, under det egna taket Bond coaching.
Jag erbjuder coaching, teambonding och mentorskap på ett professionellt såväl som på ett personligt plan, till dig som privatperson, till ditt företag eller din arbetsgrupp.
Tillsammans närmar vi oss kärnan av vad det som hindrar dig från att ta nästa steg.
Över kökströskeln till gymmet eller långt bortom månen? Det är oviktigt, vi börjar precis där du står och blickar framåt så långt vi förmår. 


LÄS HELA INRERVJUN VIA LÄNKEN NEDAN